Glasatelier met oneindig veel mogelijkheden
Geeft op jouw manier vorm aan een blijvende herinnering.

Even voorstellen
Ik ben Mady-Ann van Doornik eigenaresse en creatief luisteraar binnen AnnaAnna. Al 20 jaar maken én creëren wij gedenktekens op maat. Gedenktekens met gevoel. Niet alleen met ons specialisme, maar ook op een persoonlijke wijze. Dat vinden wij belangrijk, want de keuze naar een grafsteen is één van de laatste eer betonen die er voor de overledene gedaan kan worden.

AA-Mady-Ann-crop-683x1024

Juist het persoonlijke verhaal geeft ziel en vorm aan het gedenkteken.

Als glas- gedenktekenspecialisten vinden wij het ook belangrijk om hiervoor de tijd te nemen. De keuze naar een grafmonument,  gedenkteken of grafsteen is immers zoveel meer dan enkel een ‘steen’.
Het verteld wie hij of zij was en is een laatste tastbare herinnering aan een bijzonder mens. Het is een uiting van gevoelens en herinneringen. Uit ervaring weten wij hoe belangrijk een juiste betrokkenheid daarbij is.

We vinden het eervol om in deze laatste uiting mee te mogen denken en het verzorgen van deze laatste herinnering. Het verhaal ‘achter’ het grafmonument te mogen horen, met een lach en een traan. Juist het persoonlijke verhaal geeft ziel en vorm aan het gedenkteken.

Dat is waar ons hart ligt. Vorm geven aan jouw gevoel; bij rouw en verdriet, maar ook bij vreugdevolle gebeurtenissen of voor functionele toepassingen. Van wens naar ontwerp tot een sterk en duurzaam (kunst)stuk van glas.

Tijdens een vrijblijvend gesprek, vertel ik je graag over de talloze mogelijkheden. Niet anders dan anders kun je ons gewoon bellen en nemen we alle tijd voor je.

Je kunt direct contact leggen met mij. Bel of mail gerust voor een vrijblijvend gesprek.

 

Warme groet,

Mady-Ann van Doornik

 

Ben je geïnteresseerd in onze brochure, klik op deze link en wij sturen je deze zo snel mogelijk per post toe.