”Hoe klein ook, de herinnering zal voortleven als bewijs van het bestaan”.

Wanneer het monument klaar is gaan wij over tot plaatsing.
Wanneer het grafmonument gereed is kunnen we overgaan tot plaatsing. Voorafgaand nemen wij altijd contact op met de begraafplaats om dag en tijdstip af te spreken en stemmen we dit ook met de nabestaanden af.

Plaatsing van het monument met milieuvriendelijk fundering
Tenzij de regelementen anders voorschrijft plaatsen wij in algemeenheid 4 funderingspalen onder de betonnen fundering en bouwen wij het graf zo verder op. De funderingspalen zijn milieuvriendelijk en voorkomen eventuele verzakkingen.

Met zorg geplaatst door ons eigen team.
Al onze monumenten zijn uitgevoerd in materialen van hoge kwaliteit en met uiterste zorg vervaardigd. Al onze monumenten worden dan ook door ons eigen team geplaatst. Zodat we zeker weten dat het grafmonument, gedenkteken of grafsteen ook staat zoals we dat zelf graag zien.

Grafafwerking en Beplanting
Ook daarin voorzien wij. Natuurlijk altijd in samenspraak met elkaar.

Plaatsen op elke gewenste begraafplaats
Onze monumenten worden al ruim 20 jaar door heel Nederland en ook over de grens geplaatst. Zo zijn we van heel veel begraafplaatsen op de hoogte van richtlijnen en eisen. Veelal is hier een vergunningsaanvraag aan verbonden en vragen deze kosteloos voor u aan bij de begraafplaats of Gemeente.

Tot over de grens
Wij plaatsen onze grafmonumenten, gedenktekens en grafstenen in Nederland, België en in het voorjaar bij voorkeur op Ibiza en Italië; volgens de voorschriften en op elke gewenste begraafplaats.