Betrokken, Persoonlijk en een schat aan ervaring
Het creëren van een mooie en blijvende herinnering met glas

 

Persoonlijk en betrokken is waar wij bij elk monument al ruim 20 jaar voor staan. Maar een grafmonument, gedenkteken of grafsteen symboliseert zoveel meer. Het is een uiting van gevoelens en herinneringen. En juist dát gevoel willen wij op een bijzondere wijze vertalen in onze grafmonumenten.  Als laatste eerbetoon en als troost.

Materiaalcombinaties
Wanneer je een gedenkteken wilt laten maken, dan kunnen wij dit in verschillende materialen voor je uitvoeren. Naast de talloze mogelijkheden die wij in glas kunnen uitvoeren, is natuursteen het bekendste en meest gebruikte materiaal, maar ook bijzondere ruwe stenen, RVS, Cortenstaal, versteend hout, brons of giethars kunnen de gevoelswaarde op een eigenwijze prachtig uitbeelden.

Stuk voor stuk materialen die verassende combinaties mogelijk maken en die allemaal door ons atelier worden uitgevoerd.

“Je hoeft zelfs niets te regelen of de deur uit;
Wij verzorgen alles, van het ontwerp tot en met de plaatsing”

 

Werkwijze
Wanneer voor jou het moment is om ons te bellen dan hopen wij dat jij je al gauw bij ons ‘thuis’ voelt, want een persoonlijk ontwerp kan niet zonder een goed gesprek over jouw en je eigen ideeën en gedachten bij het gedenkteken. We nemen hier altijd ruim de tijd voor, om zo al richting te bepalen.
De ervaring leert dat wij na dit gesprek al vaak een aardig gevoel hebben met jou wensen en kunnen wij veelal aan de slag om een aantal ontwerpen voor jou te maken. Hiervoor hoef je dus zelfs niet de deur uit, want onze gesprekken kunnen veelal telefonisch of on-line. Gewoon lekker vanaf je eigen bank en op een tijdstip dat jou dat uitkomt.
Natuurlijk kunnen we ook altijd een bezoek-afspraak met elkaar maken en kan je op je gemak alle voorbeelden rustig live kan bekijken.

Door je tijdens het gesprek goed te adviseren en je te wijzen op eventuele alternatieven, kunnen we altijd rekening houden met je budget. We vertellen je meer over de keuzen met andere materialen, de afwerking, het kleurgebruik, de vormgeving, lettertypen, figuratie, afwerking, e.d.; het zijn allemaal details die het monument precies de uitstraling geeft die je wenst. Aan de hand van wat jij hierin aangeeft, mooi of passend vind, gaan we aan de slag en sturen we je kosteloos een aantal eerste ontwerpen.
Dit proces is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Uitvoering
Pas wanneer het ontwerp helemaal is wat het moet zijn en jij ons de opdracht toevertrouwd, pas dan gaan wij aan de slag.
Dit begint bij het aanvragen van de vergunning en het opstarten van de productie van de verschillende elementen. Soms benaderen we hiervoor een partner, maar alles nadrukkelijk onder onze supervisie. Tijdens de realisatie is het soms wenselijk dat wij je willen betrekken in bepaalde keuzes; Je wordt dan hartelijk ontvangen in ons atelier en in goed overleg bepalen wij de laatste details.
Alvast inspiratie opdoen? Kijk dan een bij onze voorbeelden.

Lastig om te benoemen wat je nu precies wilt?
Geen zorgen, het komt (meestal ;-)) goed. We begrijpen heel goed dat het soms niet altijd goed uit te leggen is wat je nu eigenlijk in gedachten hebt. Maar door goed naar jou te luisteren – ook tussen de regels – komen we een heel eind.

Grafmonument, grafsteen op maat
Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij jouw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats.
Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar jouw wensen kunnen aanpassen.

Een vrijblijvend gesprek bij jou thuis of bij ons aan tafel?
Beide zijn natuurlijk mogelijk. Hier in het atelier zijn tal van voorbeelden die je genoeg inspiratie gaan geven, maar ook een huisbezoek is mogelijk en kunnen wij ook – in jouw eigen vertrouwde omgeving – genoeg laten zien. Persoonlijk contact vormt de basis van onze samenwerking. Want vorm geven aan gevoel en wensen doen we samen.

Gelijk een afspraak inplannen?
Wil je alvast een afspraak maken of even een moment in plannen voor een online gesprek? Klik dan op deze button hieronder en plan gelijk een afspraak met ons in!

Meer informatie?
We hopen dat je, bij het lezen van deze informatie, een indruk van ons hebt gekregen.
Wil je meer weten? Informeer gerust, wij helpen graag al je vragen te beantwoorden!
Ons telefoonnummer is 033 – 8880966

Wil je onze brochure ontvangen? klik dan op de knop hieronder dan sturen wij je deze per post toe.