Eigentijds en ervaren Atelier
Voor een persoonlijk gedenkteken in de sfeer die jou past.

Eigentijds en ervaren atelier
Elk gedenkteken vertaalt gevoelens en herinneringen van de overledene en de nabestaanden. AnnaAnna gedenktekens is een ervaren en eigentijds atelier. Jouw wensen staan bij ons centraal. Met oog voor detail creëren wij de sfeer die past bij de overledene en voldoet aan de wensen die jouw bij een gedenkteken. En daarin is veel mogelijk.

Naast materialen en ontwerp is het minstens zo belangrijk dat jij je bij ons op je gemak voelt. Zodat je de juiste keuzes kunt maken, want een gedenkteken is immers één van de laatste – zo niet- het laatste eerbetoon aan een overleden dierbare. Onze specialiteit is dan ook om meer dan met twee oren te luisteren naar jouw wensen en je verhaal. Emoties die niet altijd te benoemen zijn, juist te vangen in een prachtig en persoonlijk ontwerp. 

’Zonder dat je daar zelfs de deur voor uit hoeft.

Jouw wensen vertalen wij in een gratis tekening. Zodat je vooraf een zo goed mogelijk beeld krijgt. Hierbij kunnen wij – indien gewenst – ook je ontwerp vertalen in een 3D weergave. 

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je op een gedegen wijze informeren naar de mogelijkheden voor een glazen grafmonument met materialen zoals steen en RVS. Teksten, afbeeldingen en kleuren kunnen in grote variëteit worden aangebracht. De veelzijdigheid van het materiaal geeft talloze ruimte voor individuele invulling.

Met ons creatief team maken wij voor ieders budget een gedenkteken op maat.  Betrokken en met ruime ervaring verzorgen wij gedenktekens door heel Nederland en omstreken. Waar je ook woont. Wij plaatsen op elke gewenste begraafplaats en volgens de locale regelgeving.

9 redenen om ons atelier te bellen

Persoonlijke en unieke gedenktekens.

Eenvoudig via telefonisch en online contact.

Persoonlijk contact, open en vertrouwd zonder dat je zelfs de deur uit hoeft

Je hoeft zelf niet te regelen; wij verzorgen alles. 

Een mooi monument waarbij we altijd rekening houden met jouw budget.

Eén aanspreekpunt met vak- én levenservaring. 

Een offerte, schets en een gesprek is geheel vrijblijvend

Plaatsen en leveren door heel Nederland,  België en omstreken. Alles volgens locale regelgeving.

Mogelijkheid tot gesprek in je eigen vertrouwde omgeving.

Grafsteen met glas