Eigentijds atelier voor een persoonlijk monument.

Elk gedenkteken vertaalt gevoelens en herinneringen van de overledene en de nabestaanden. AnnaAnna gedenktekens is een ervaren en eigentijds atelier. Uw wensen staan bij ons centraal. Met oog voor detail creëren wij de sfeer die past bij de overledene en voldoet aan de wensen die u bij een gedenkteken heeft. En daarin is veel mogelijk.

Naast materialen en ontwerp is het minstens zo belangrijk dat u zich bij ons op uw gemak voelt. Zodat u de juiste keuzes kunt maken, want een gedenkteken is immers één van de laatste – zo niet- het laatste eerbetoon aan een overleden dierbare. Onze specialiteit is dan ook om meer dan met twee oren te luisteren naar uw wensen en uw verhaal. Emoties die niet altijd te benoemen zijn, juist te vangen in een prachtig en persoonlijk ontwerp. 

Uw wensen vertalen wij in een gratis tekening. Zodat u vooraf een zo goed mogelijk beeld krijgt. Hierbij kunnen wij – indien gewenst – ook uw ontwerp vertalen in een 3D weergave. 

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u op een gedegen wijze informeren naar de mogelijkheden voor een glazen grafmonument met materialen zoals steen en RVS. Teksten, afbeeldingen en kleuren kunnen in grote variëteit worden aangebracht. De veelzijdigheid van het materiaal geeft talloze ruimte voor individuele invulling.

Met ons creatief team maken wij voor ieders budget een gedenkteken op maat.  Betrokken en met ruime ervaring verzorgen wij gedenktekens door heel Nederland. Waar u ook woont. Wij plaatsen op elke gewenste begraafplaats.

Wat u van ons kunt verwachten:

Persoonlijke en eigentijdse gedenktekens

Uw wensen en gevoel staan centraal

Een mooi monument binnen uw budget

Jarenlange ervaring

Eén aanspreekpunt met vak- én levenservaring. Open en transparant.

Een offerte, schets en een gesprek is geheel vrijblijvend

In eigen beheer plaatsen wij het monument door heel Nederland en België.

Mogelijkheid tot gesprek in uw eigen vertrouwde omgeving.


Show Buttons
Hide Buttons