De magie van kunst is dat het niet uitmaakt wat je er in ziet, het klopt altijd

 

Wand of gevel: filosofie of gedachtegoed in één glazen (kunst)werk

Laat ons verbeelden wat U wilt uitdragen

Verbeelden waar uw organisatie voor staat; dat is wat wij met ons team doen. Vorm geven aan de filosofie, het gedachtegoed of het uitvoeren van interieurtoepassingen met architectonische inslag. Ons creatieve ontwerpers vertalen úw vraag in een passend en opvallend object voor kantoren, aula’s, openbare gebouwen en scholen. 

Glas heeft daarin een bijzonder eigenschap. Het valt op door zijn veelzijdigheid, maar trekt ook de aandacht van het publiek door de rust en eenvoud die het uitstraalt. In de wachtkamer, ontvangstruimte, hal of bezoekerscentrum. Plezierig is het als de aandacht gegrepen wordt door een (kunst)object. Soms zie je direct wat het is. Soms is het abstract en prikkelt het de fantasie. In elk geval verzet het de zinnen en geeft het extra elan en meerwaarde aan de ruimte en het gebouw. Een (kunst)object van glas is ook zeer geschikt voor plaatsing buiten, voor het gebouw of op een binnenplaats. Glas is een sterk en duurzaam materiaal en is een materiaal wat niet meer weg te denken is. 

Waarom AnnaAnna?
Als ervaren specialisten in het bewerken van glas en gedenktekens zijn wij sterk in verplaatsen in de beleving van anderen. Wij maken de vertaalslag van wensen van de klant en functionaliteit van het object naar een concreet product. In samenspraak met betrokken partijen of 1 op 1 creëren wij een persoonlijk of organisatie gebonden (kunst)werk om bezoekers te inspireren en enthousiasmeren. Denk daarbij aan wand of gevelkunst of toepassingen met architectonische inslag zoals entrees, balies, deuren, vitrine of scheidingswanden etc. Dat maakt de entree en het wachten veel leuker!

Van schets tot plaatsing
Ieder (kunst)werk is uniek, evenals ons ambacht. Als creatief team laten we ons inspireren door de opdrachtgever, het type gebouw en de filosofie van de klant. Ingetogen, uitbundig, frivool, klassiek of modern. Vele facetten en toepassingen zijn mogelijk. Ook in kunst gaat het om verbeelden van gevoel. Zo krijgt ieder (kunst)object een eigenheid die past bij de wensen van de klant. Wij adviseren, creëren en begeleiden van ontwerp tot uitvoering.

Heeft u een vraag waarmee we u kunnen helpen? Mail of bel ons. Wij denken graag met u mee.