Betrokken, persoonlijk en met een schat aan ervaring

Al bijna 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in glazen grafstenen, grafmonumenten en sluitplaten met materialen zoals natuursteen of rvs.
Wij ontwerpen, vervaardigen en plaatsen op elke gewenste begraafplaats in Nederland en België. 
Persoonlijk en betrokken is waar wij bij elk monument voor staan.
Maar een grafmonument, gedenkteken of grafsteen symboliseert zo veel meer. Het is een uiting van gevoelens en herinneringen. En juist dát gevoel willen wij op een bijzondere wijze vertalen in onze monumenten. Als laatste eerbetoon en als troost. 

Persoonlijk aandacht en maatwerk aan de keukentafel
Een grafmonument vertaald het gevoel en de herinnering die een dierbare heeft gegeven. Soms zijn deze gevoelens niet goed te benoemen. Wij vinden het dan ook belangrijk dat u zich vertrouwd voelt met ons bedrijf en in ontspannen sfeer uw wensen en verhaal kan vertellen.

Wanneer u ons bezoekt, heten wij u welkom in een atelier met een ongedwongen uitstraling en een heerlijke kop koffie bij ons aan tafel.

Bent u niet in de gelegenheid om naar ons te komen of wilt u liever bij u thuis een vrijblijvend gesprek, dan kan dat ook. Persoonlijk contact binnen een vertrouwde omgeving vormt de basis van onze samenwerking. Want vorm geven aan gevoel en wensen doen we samen.

Van schets tot ontwerp
Tijdens ons gesprek laten wij u voorbeelden zien. Glassoorten, kleuren, bewerkingen, afbeeldingen, letters, teksten, foto’s, etc. We vertellen u meer over de keuze met andere materialen, zoals natuursteen en RVS.
De afwerking, het kleurgebruik, de vormgeving; het zijn allemaal details die het monument precies de uitstraling geeft die u wenst.

Nadat u een duidelijk beeld heeft gekregen, gaan wij aan de slag met uw wensen. Wij vertalen deze in een gratis schets en vrijblijvend offerte.

Van ontwerp tot blijvende herinnering
Foto’s, tekeningen en teksten verwerken wij in de juiste combinatie van kleur, materiaal en vorm. Samen komen we tot een definitief ontwerp. Klaar voor uitvoering.

Het ontwerp vormt de blauwdruk voor het gedenkteken. Het uitvoeren van het monument gebeurt met zorg door ons team van technisch specialisten. Met precisie wordt het monument, grafsteen of gedenkteken in de kleuren en vormen van uw voorkeur vervaardigd. Tijdens het proces van uitvoering houden we u op de hoogte over het verloop.

Ook het aanvragen van de vergunning en de plaatsing nemen wij vanzelfsprekend uit handen.

Meer informatie?
We hopen dat u bij het lezen van deze informatie een indruk van ons heeft gekregen.
Wilt u meer weten? Informeer gerust, wij helpen graag al u vragen te beantwoorden.
Ons telefoonnummer is 033 – 8880966

 Wilt u onze brochure ontvangen? klik dan op deze link dan sturen wij u deze per post toe