Een glazen gedenkplaat kan toegepast worden als compleet gedenkteken, maar ook om het gedenkteken van een persoonlijk tint te voorzien.

Glas
Als ervaren glasbewerkers weten wij als geen ander de do’s & don’ts van glas. Toch verzetten we telkens weer onze grenzen en ontstaan unieke gedenktekens. Glas heeft een moderne en serene uitstraling en geeft een gedenkplaat een persoonlijke tint. Opvallend en toch bescheiden. Een hedendaagse uitstraling, waarbij we alle mogelijke materiaalcombinaties kunnen toepassen.

Glazen grafmonumenten en gedenktekens met glas zijn in enorm veel vormen en stijlen denkbaar. Samen met jou maken we een eigen persoonlijk ontwerp. Dat kan een combinatie van voorbeelden zijn die je ziet of met jou persoonlijk wensen als uitgangspunt.

Ieder gedenkteken wordt in ons atelier vormgegeven.

Ieder gedenkteken door ons atelier geheel vormgegeven: het ontwerp, de materialen en het aanbrengen van tekst. De montage van het monument wordt eveneens in eigen atelier uitgevoerd en geplaatst door ons eigen team. Zodat het grafmonument ook echt is zoals ook wij dat zelf graag zien.

Wil je meer ideeën opdoen? kijk dan eens naar de voorbeelden op deze site. Door een aantal voorbeelden uit onze collectie te bekijken kun je ontdekken wat je mooi en passend vind. Alle getoonde modellen, technieken en materialen zijn te gebruiken als uitgangspunt voor een persoonlijk gedenkteken.